Napa perusahaan Brasil kudu tundhuk marang konsep ESG - Tata Kelola Sosial Lingkungan, lan kepiye entuk bathi kanggo kabeh wong.

Apa sing diarani ESG? Konsep ESG minangka keseimbangan antarane tripod: Lingkungan, Sosial lan Pamrentahan bisnis. Ing pitakon kasebut, kita bisa conto babagan: Lingkungan: Pitakon lingkungan kalebu: perubahan iklim, sumber daya alam, polusi, sampah lan keanekaragaman hayati. Sosial: Ing kritéria sosial kita bisa nyorot: modal manungsa, kesempatan sosial,…

maca liyane Napa perusahaan Brasil kudu tundhuk marang konsep ESG - Tata Kelola Sosial Lingkungan, lan kepiye entuk bathi kanggo kabeh wong.

Outburst - Brasilia - Brasil

Ana 10.114 wong tiwas tanggal 09/05/2020 (lan mundhak), mung amarga COVID-19. Apa kurva korban cukup munggah kanggo wong-wong sing pengin ndeleng pucuk kurva? Kepiye cara ngirit ekonomi karo buruh sing wis mati? Kepiye sampeyan narik investor asing yen sampeyan pengin nggandhengake citra karo pati? Dheweke…

maca liyane Outburst - Brasilia - Brasil

Afrika Kidul. Wawancara karo Afrika Kidul. Lan ana owah-owahan sing ora dikarepke ing tengah wawancara.

Sadurunge miwiti, aku kudu ujar manawa wawancara iki rampung kanthi langsung. Kita ora duwe wektu kanggo mikir skrip lan mung rampung karo kekarepan. Miturut saran Lexiegh dhewe. Dheweke pengin sing asli! Cara paling apik kanggo nggayuh iki yaiku nindakake kaya iki, nggunakake ponsel kanggo ngrekam lan…

maca liyane Afrika Kidul. Wawancara karo Afrika Kidul. Lan ana owah-owahan sing ora dikarepke ing tengah wawancara.

Bank Sentral

1- Napa aku nyaranake Banco Inter? Yen sampeyan butuh akun pamriksa Brasil kanthi alesan apa wae, apa amarga sampeyan manggon ing kene ing Brasil, utawa amarga kerja, utawa kanggo sinau, apa amarga pariwisata, utawa ngirim utawa nampa pengiriman uang saka luar negeri menyang saran yaiku…

maca liyane Bank Sentral

Benang Wolu

Kaya sing dijanjekake ing kiriman pungkasan, aku bakal ngomong babagan bawana sing nomer wolu. Lan ing endi bawana Wolu? Iku tetep ing ndhuwur kepala kita. Ing Space, ing Orbit Bumi! Ing telusuran gambar satelit supaya bisa ngerti ukuran kebakaran ing Brasil kanthi sakabehe. Yaiku, kalebu 6 bioma utama Brasil ...

maca liyane Benang Wolu

Benua Kaping Pitu

Kepiye yen dakkandhani, yen ing bumi kita dhewe, manungsa wis entuk bawana kaping pitu? Ya, kabar kasebut katon apik, nanging sayangé ora. Amarga uwuh sing dikumpulake ing samodra sing digawa nganggo arus segara lan pungkasane konsentrasi ing sawijining titik ing Samodra Pasifik ing antarane California lan Hawaii ...

maca liyane Benua Kaping Pitu

A pajeg kanggo Notre-Dame

Aku ora ngerti carane miwiti kiriman iki, mula dakkandhani apa idhine. Minangka penghargaan kanggo Katedral Notre-Dame, sing dibakar tanggal 15 April 04. Iki minangka prekara sing nyebabake akeh wong, saliyane keributan lan kasusahan sing kedadeyan. Kanggo kula sing lelungan menyang Prancis karo kanca lan…

maca liyane A pajeg kanggo Notre-Dame

Apa sebabe Perancis mbungkus neses nalika sampeyan guneman nganggo basa Inggris lan apa sing kudu dilakoni karo wong Brazil?

Dina iki kita bakal ngomong babagan basa lan kenapa wong Prancis kerut irunge nalika ngomong basa Inggris karo dheweke. Dadi, meh kabeh wong sing dakkandhakake babagan Prancis, lan sing wis teka ing kana, mesthi ujar loro: Yen ana papan sing apik lan apik. Lan wong Prancis kecut irunge yen sampeyan ...

maca liyane Apa sebabe Perancis mbungkus neses nalika sampeyan guneman nganggo basa Inggris lan apa sing kudu dilakoni karo wong Brazil?