Outburst - Brasilia - Brasil

Ana 10.114 sing tiwas ing 09/05/2020 (lan munggah), iki mung amarga COVID-19. Apa kurva korban munggah cukup kanggo wong-wong sing pengin ndeleng puncak kurva kasebut? Kepiye sampeyan ngirit ekonomi karo buruh sing wis mati? Kepiye sampeyan bisa narik kawigatosan para investor manca yen sampeyan pengin nggandhengake gambar kanthi tiwas? Dheweke ...

maca liyane Outburst - Brasilia - Brasil

Kita wawancara karo wanita Mexico lan nggawa Rekomendasi lan Tips Coronavirus ing Meksiko

Kita wawancara karo wanita Meksiko lan nggawa Rekomendasi babagan Corona Virus lan Tips babagan Meksiko! Aku ketemu Érika sajrone nedha bengi ing Rio de Janeiro. Lan dheweke gabung karo klompok wisata lan kita nuduhake tabel sing padha. Érika rada penasaran babagan méja internasional. Kita duwe wong ...

maca liyane Kita wawancara karo wanita Mexico lan nggawa Rekomendasi lan Tips Coronavirus ing Meksiko

Afrika Kidul. Wawancara karo Afrika Kidul. Lan ana owah-owahan sing ora dikarepke ing tengah wawancara.

Sadurunge miwiti, aku kudu ngucapake manawa wawancara iki rampung ditindakake. Kita ora duwe wektu kanggo mikir skrip lan mung rampung karo kekuwatan. Ing saran Lexiegh dhewe. Dheweke pengin sesuatu sing asli! Cara paling apik kanggo nggayuh iki yaiku nganggo kaya iki, kanthi nggunakake ponsel kanggo ngrekam lan…

maca liyane Afrika Kidul. Wawancara karo Afrika Kidul. Lan ana owah-owahan sing ora dikarepke ing tengah wawancara.

Bank Sentral

1- Napa aku nyaranake Banco Inter? Yen sampeyan mbutuhake akun pamrentahan Brasil, kanthi alesan, apa amarga sampeyan manggon ing kene ing Brasil, utawa amarga kerja, utawa kanggo sinau, apa amarga pariwisata, utawa ngirim utawa nampa dhuwit saka luar negeri menyang saran yaiku…

maca liyane Bank Sentral

Benang Wolu

Kaya sing dijanjekake ing kiriman pungkasan, aku bakal ngobrol babagan bawana kawolu. Lan ing endi benua Wolu? Iku tetep ing sirah. Ing Spasi, ing Bumi Orbit! Ing telusuran gambar satelit supaya bisa ngerteni ukuran kebakaran ing Brazil. Yaiku, kalebu 6 biomes Brasil utama ...

maca liyane Benang Wolu

Benua Kaping Pitu

Apa maneh yen dakkandhani manawa awake dhewe (manungsa) Bumi wis entuk benua pitu. Ya, kabar kasebut katon apik, nanging sayangé ora. Amarga sampah sing dikumpulake ing segara sing digawa arus laut lan pungkasane konsentrasi ing sawijining titik ing Samudera Pasifik antara California lan Hawaii ...

maca liyane Benua Kaping Pitu

A pajeg kanggo Notre-Dame

Aku ora ngerti carane miwiti kiriman iki, dadi aku bakal ngerti apa ide dheweke. Bab kasebut kudu menehi pajeg menyang Katedral Notre-Dame, sing dibakar ing 15 April 04. Iki minangka perkara sing nyebabake akeh wong, saliyane kekuwatan lan kasusahan sing disebabake dening kasunyatan kasebut. Kanggo aku sing lagi lelungan menyang Prancis karo kanca lan…

maca liyane A pajeg kanggo Notre-Dame

Apa sebabe Perancis mbungkus neses nalika sampeyan guneman nganggo basa Inggris lan apa sing kudu dilakoni karo wong Brazil?

Dina iki kita bakal ngomong babagan basa lan ngapa Perancis nyuda irung nalika kita nganggo basa Inggris. Uga, meh kabeh wong sing dakkandhakake babagan Prancis, lan sing wis nate nginep, mesthi ujar loro perkara: Ana papan sing apik lan apik. Lan supaya Perancis kedutan irung yen sampeyan ...

maca liyane Apa sebabe Perancis mbungkus neses nalika sampeyan guneman nganggo basa Inggris lan apa sing kudu dilakoni karo wong Brazil?

Carane wesi tanpa ironing

Hello everyone, saiki iki tip cepet sing saben backpacker pisanan wektu kudu ngerti. Nalika sampeyan nyandhang kabeh sandhangan sampeyan ing tas ransel, tas, utawa bagasi akeh sing bakal teka kanthi cepet. Lan yen sampeyan tindak piyambak karo bagasi tangan utawa minangka cahya sabisa, sampeyan mbokmenawa ora duwe wesi ...

maca liyane Carane wesi tanpa ironing

Tips Gramado - Brazil

Dina iki kita bakal ngomong babagan kutha sing nengsemake iki sing ana ing sisih kidul Brasil. Kepiye cara? Gramado udakara 120 km saka Porto Alegre, ibukota Rio Grande do Sul. Lan sayangé kutha isih ora duwe bandara ... Kanggo ing kana, sampeyan bisa mbukak pesawat menyang Porto Alegre (POA) lan saka kana bis (R $ 32,00 saka terminal…

maca liyane Tips Gramado - Brazil

Singapura lan rahasia ing mburine permen karét 500

Lha, yen sampeyan ngetutake blog iki, mula sampeyan wis ngerti carane njaluk menyang Marina Bay Sands, Kanggo ngelingi kiriman kasebut ana ing kene: https: //1aviagem.com / singapore-on-exhibitions-and-the-marina-bay-sands / Nanging mesthine isih akeh sing kudu ditindakake babagan negara iki. Dadi, kiriman iki minangka pelengkap sing sadurunge, kanthi luwih akeh rasa penasaran, tips lan papan sing bakal dilawati. Trivia: Sepisanan sampeyan ora…

maca liyane Singapura lan rahasia ing mburine permen karét 500

Malaysia - Petronas Towers

Menyang Kuala Lumpur lan ora ngunjungi Petronas Towers kaya arep menyang Rio de Janeiro lan ora ngunjungi Christ Redentor, utawa arep menyang Paris lan ora menyang Menara Eiffel. Dadi aku bakal menehi sampeyan luwih akeh babagan kertu pos iki saka Malaysia. Cara kanggo mlebu: Cara paling gampang kanggo nyedhaki Petronas ...

maca liyane Malaysia - Petronas Towers

Tips - Malaysia - Batu Caves

Ya, njupuk kesempatan kanggo dina Jumuah kanggo ngomong babagan liyane babagan Malaysia. Lan mikir negara iki mlebu "ora sengaja ing skrip". Iku wis kirim nomer loro ing blog iki babagan Malaysia. Amarga aku rumangsa pantes. Lan dina iki kita arep menyang bagean nomer loro ing Malaysia, ngliwati Batu Caves. Sampeyan bisa teka ...

maca liyane Tips - Malaysia - Batu Caves

Belarus kanggo warga Belarus

Hello everyone, supaya ayo ngobrol babagan Belarus saiki. Kanggo nindakake iki, ora ana apa-apa sing luwih apik tinimbang wawancara karo warga Belarusia. Lan nalika aku ngajak wawancara iki karo kanca kate Kate. We ketemu nalika aku digawe trip pisanan ana. Dheweke ngunjungi Minsk lan dheweke ana pedoman lokal ...

maca liyane Belarus kanggo warga Belarus

tindakake

Deleng email lan konfirmasi