Entrevista com uma húngara – Recomendações para Hungria, Austrália e Brasil.

Então hoje vamos conversar com uma pessoa, no mínimo curiosa. Ela nasceu na Hungria, se passou pela China e vive na Austrália! E recentemente visitou o Brasil e países da América Latina. Converso hoje com a Chris. Nós nos conhecemos durante uma excursão que começou na Finlândia e acabou na Alemanha, passando pela Rússia. Eu … terus maca Entrevista com uma húngara – Recomendações para Hungria, Austrália e Brasil.

Belarus kanggo warga Belarus

Hello everyone, supaya ayo ngobrol babagan Belarus saiki. Kanggo nindakake iki, ora ana apa-apa sing luwih apik tinimbang wawancara karo warga Belarusia. Lan nalika aku ngajak wawancara iki karo kanca kate Kate. We ketemu nalika aku digawe trip pisanan ana. Dheweke ngunjungi Minsk lan dheweke ana pedoman lokal ... terus maca Belarus kanggo warga Belarus

Interview: Carane Kanada? dening Kanada

Dina iki kita bakal ngomong luwih akeh babagan Kanada negara gedhe iki ing Amerika Utara. Wektu iki ing perspektif warga Kanada. Kepiye kita ngerti? Aku ketemu Andy ing Finland nalika lelungan liwat Rusia lan negara tetanggan. Dheweke dadi kanca sekamar sak perjalanan. Lan kita tetep dikontak dening jaringan ... terus maca Interview: Carane Kanada? dening Kanada

Apa sing kudu dilakoni nganti pemilihan Brasil?

Aku ora bakal pindhah menyang cabang politik iki, nanging minangka pemain Brasil aku dipeksa. Mungkin pungkasan, nanging luwih larang tinimbang ora tau. Aku dipisahake kene tips 8 kanggo pemilih kanggo nggawe pemilihan. Nggawe! 1- Priksa informasi: Kanggo miwiti obrolan, priksa informasi sadurunge ... terus maca Apa sing kudu dilakoni nganti pemilihan Brasil?

Kepiye carane dadi milyuner? (Vietnam)

Wong apik, ing postingan liyane aku ngomong babagan perang ing Vietnam lan akibat saka negara lan dunya, amarga negara liya saka bawana liyane uga melu perang. (Iki kirim sampeyan mriksa kene). Ing kirim sadurunge aku uga ngobrol babagan carane sampeyan bisa nyimpen dhuwit kanggo nindakake "sing" ... terus maca Kepiye carane dadi milyuner? (Vietnam)

Carane duwe dhuwit kanggo lelungan?

Uga, tema iki bener-bener teka sawise obrolan antarane kolega babagan Mega-Sena, lotus lan lotere liyane. Pitakonan iki: Apa sampeyan arep yen sampeyan entuk 1 yuta reais? Lan ing tengah-tengah obrolan aku nganti weruh yen akeh sing kanggo aku umum utawa alam ora kanggo akeh wong. Padha ... terus maca Carane duwe dhuwit kanggo lelungan?

Apa babagan Malaysia, apa sing kudu kita gunakake?

Wong-wong sing apik, kirim iki babagan kejutan sing nyenengake nalika Kuala Lumpur kalebu ing naskah perjalanan ing Asia. Kuala Lumpur iku ibu kutha Malaysia. (Ya, kita wis tindak menyang Malaysia) Lan kejutan pisanan kanggo kula iki kanggo ndeleng yen dheweke iku umume Muslim. Aku ngarep-arep wong-wong mau akeh Buddha, kayata ... terus maca Apa babagan Malaysia, apa sing kudu kita gunakake?

Vietnam - Apa Museum Perang kaya?

Ing Post iki bakal kita pirembagan bab Perang, luwih khusus Perang Vietnam. Kita niliki Museum Perang Remnants ing Ho Chi Min lan nggawa sawetara sinau kanggo sampeyan. Ing kene ana rasa penasaran lan kesempatan menyang Museum Perang lan mlebu kamp konsentrasi. Pisanan ... terus maca Vietnam - Apa Museum Perang kaya?

Kanada - babagan Air Terjun Niagara?

Dina iki kita bakal ngunjungi Niagara Falls. Menyang Toronto sampeyan bisa mulih tekan Niagara Falls kanthi sepur. Iku kira-kira jam rong drive saka Via Rail. ing biaya $ 24,86 CAN (Dolar Kanada). Ing kelas ekonomi sing apik banget. Sepur nduweni pawon, wifi, jedhing lan ... terus maca Kanada - babagan Air Terjun Niagara?

Urip dhisik kanggo Thailand. Temples, tips, lokomotif.

Lan apa sing diarani kaya ing Thailand? Kene kita bakal ngucapake babagan sarana transportasi, tip cara nggoleki, penasaran lan apa sing kudu dilakoni. Mengko? Carane kanggo njaluk ana? Sadurunge diwiwiti, wajib diwenehi vaksin nglawan demam kuning. Internasional. Akeh, yen ana siji bab sing bisa nggawe sampeyan kantun trip ... terus maca Urip dhisik kanggo Thailand. Temples, tips, lokomotif.

Kawitan pisanan ing Amerika Serikat - New York.

Dadi, babagan carane kita pirembagan bab Amerika Serikat dina iki? Negara saka ngendi jaringan sosial gedhe kayata facebook, instagram, twitter lan sing terakhir dadi presiden saiki nggawe pernyataan sing kontroversial banget! Nanging perlu dielingake yen negara kasebut uga nduweni pirang-pirang eksponen ing perang nglawan rasisme, kayata Martin Luther King ... terus maca Kawitan pisanan ing Amerika Serikat - New York.

Peru kanggo visi Peru lan sesanti wisata

Iku kanthi kepuasan gedhe sing aku nerbitake post iki kanggo sampeyan. Aku iki kirim paling apik ing Blog iki nganti saiki. Akeh! Kanggo pisanan, 1aviagem.com, kita njaluk titik tampilan negara saka perspektif saka native, uga saka perspektif wisata. Kanggo nggawe luwih gampang kanggo sapa sing maca kanggo ngerti sapa sing guneman ... terus maca Peru kanggo visi Peru lan sesanti wisata

Amarga jenenge 1aviagem?

Inggih, jeneng iki diadopsi nalika aku ngluncurake saluran ing youtube. Sampeyan kudu njaluk jeneng unik. Saluran (lan saiki blog uga) bakal ngomong babagan perjalanan. Aku ora biasane mbaleni perjalanan, sabenere bisa kanggo negara-negara anyar utawa tujuan-tujuan anyar. Dadi, yen sampeyan ngganti tujuan lan lelungan menyang panggonan liyane, ... terus maca Amarga jenenge 1aviagem?

Kolombia kanggo Kolombia

Interview with a Colombian, Today we started a new picture of the 1aviagem.com sing nduduhake negara kasebut saka sudut pandang pribumi. miwiti karo Kolombia. Kita diwawancarai Felipe Rivera, kanca-kancaku. Kita ketemu ing sekolah lulusan ing Brasilia. Dheweke teka ing Brazil kanggo sinau. Ing kasunyatan, dheweke sinau banget cepet nganggo basa Portugis, ... terus maca Kolombia kanggo Kolombia

Carane babagan metu saka tuwung Rusia nggunakake subway Moscow?

Dina iki dina final Piala Dunia ing Rusia (2018), lan akeh tim wis bali omah. mbokmenawa paling gedhe yaiku bis menyang bandara. Nanging kanggo wisata, Nanging, nganti iku worth njupuk subway lan mlakua liyane sadurunge bid farewell menyang ibukutha Moscow ... terus maca Carane babagan metu saka tuwung Rusia nggunakake subway Moscow?

Brazil, tips babagan Rio de Janeiro

Ngelingi bali bal-balan tim Brasil, piye carane ngerti sethitik saka Brasil? Supaya dina iki kita bakal ngerti kutha apik, mantan ibukutha Brasil, ing Tom Jobim tanah, Vinicius de Moraes, Chico Buarque, Toquinho (iki Paulista!, Thanks kanggo bantuan maca, Renato RRSP) lan akeh liyane. Ngendi Michael Jackson, James ... terus maca Brazil, tips babagan Rio de Janeiro

Apa bab Kolombia, apa sing bisa dicakake?

Lan kepriyé perjalanan pertama kita menyang Kolombia? Kita ngomong babagan tips, chases lan sejarah! We tindak Cartagena menehi sethitik babagan negara. Tindakake kita. Apa enchants? Ciudad Amurallada (Walled City utawa Walled City) lan pusat sajarah - kanggo menehi saran pangenalan lumaku ing lurung-lurung ana panah, lan ... terus maca Apa bab Kolombia, apa sing bisa dicakake?

STOPOVER apa lan carane? Ya, sampeyan bisa nyimpen dhuwit.

Hello everyone, iki kudu dadi postingan sing cepet banget. Ayo dadi pirembagan babagan STOPOVER! (Apa iku?) Stopover, apa-apa liyane saka sambungan antarane penerbangan dawa, ganti ing dicekel bocah iku cilik ing kang sampeyan bisa nggawe break kanggo ngerti panggonan lan tindakake pesawat padha. Nerangake saka basa Inggris: "Stop ... terus maca STOPOVER apa lan carane? Ya, sampeyan bisa nyimpen dhuwit.

Singapura - babagan pameran lan Marina Bay Sands

Lan aku ora bisa miwiti kirim iki tanpa menehi pangaksumu yen sampeyan nyenengi video lan langganan saluran Youtube 1aviagem, lan menehi sing kaya. Wektu kanggo nggawa Singapura utawa Singapura menyang situs kasebut. Supaya aku ndhaftar thanks kanggo kabeh sing wis ndhukung proyek iki wiwit saluran ... terus maca Singapura - babagan pameran lan Marina Bay Sands

Tip Souvenir Rusia.

Apik wong sing arep menyang Rusia, St. Petersburg, Moskow, Novgorod, lan liya-liyane. Tip kanggo nikmati cinderamata ing kana. Elinga yen "kerajinan" Rusian duwe Eggs of Fabergé, Matroskas, lan akeh liyane. Lan apa enchants sing rincian! Ing video ing ngisor iki, kita duwe tiron saka Egg Fabry. ... terus maca Tip Souvenir Rusia.

Langsung Parachute Apa kaya?

Parasute melompat, piye? Sadurunge aku pitutur marang kowe, aku takon marang kowe: Apa kowe kepengin mlaku kaya manuk garud? utawa manuk liyane? Apa sampeyan tau felt "cemburu" iki makhluk sing bisa mabur? Yen jawaban positif kanggo samubarang pitakonan kasebut, pengalaman iki kanggo sampeyan. Inggih, ngapa lompat saking bocah payung? ... terus maca Langsung Parachute Apa kaya?

Kamboja: Tip, Tempel, Kisah lan Nilai

Banjur wektu kanggo ngunjungi Kamboja, negara iki prasaja, efisien, lan banget ramah. Saka wiwitan negara wis menangaké aku kanggo inovasi lan efisiensi! Apa? Nanging Kamboja ora dadi negara miskin lan durung maju. Tindakake kula lan weruh yen ing pungkasan sampeyan isih bakal tetep sesanti sing padha. Tips: Inovasi: Kamboja, ... terus maca Kamboja: Tip, Tempel, Kisah lan Nilai

Apa aku kudu ngerti sadurunge lelungan menyang Rusia? (Tips)

Kanggo nggawe perjalanan sing tentrem kanggo Rusia kudu dipikir: 1- Yen sampeyan Brasil, sampeyan ora perlu visa, mung paspor. 2 - Mata uang Rusia iku rubel, sing wis nyuda dhuwit kanggo hubungan Real. Saiki, 1 Real kira-kira kira-kira 18 Rubles. 3- Talking about cash, cash in at ATMs can ... terus maca Apa aku kudu ngerti sadurunge lelungan menyang Rusia? (Tips)