Tips apa sing kudu dilakoni ing Barcelona

Barcelona apik kanggo sing seneng arsitektur sing ora biasa.

Fasilitas interior lan pemandangan sing kapacak ing ngisor iki, nggawa pengalaman sing unik lan luar biasa kanggo pengunjung.

IMG_2781.JPG

Yen iki minangka trip pertama menyang Barcelona, ​​tututi tips iki:

1- Basa:

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan bakal sampeyan perhatikan yaiku ing Barcelona, ​​dheweke ora ngucapake Spanyol, Catalan minangka basa resmi.

Untunge wong sing ngerti basa Portugis, amarga tandha-tandha lan lorong banget padha karo Portugis lan yen sampeyan ngerti Portugis bakal luwih gampang dingerteni, luwih gampang tinimbang basa Prancis.

Kajaba iku yen sampeyan ngerti Spanyol, sampeyan uga bakal kepenak karo Catalan. Sawise kabeh basa kayane minangka jinis varian Castilian.

2- Bandara El Prat

ımg_xnumx_xnumx.jpg

Yen sampeyan teka saka pesawat saka Bandara El Prat ndeleng terminal sing sampeyan tekan, ana terminal 2, lan bis ijo sing nyambung loro, yaiku udakara 15 menit saka siji terminal menyang sisih liya. Ngendi bis sing dijupuk beda-beda gumantung saka arah. Siji kedadeyan ing njero lemah, nalika wong liya ing ngisor, luwih gampang konfirmasi informasi kasebut kanthi njaga keamanan yen sampeyan ragu ing ngendi sampeyan lagi. Bis sing metu saka terminal lemah uga mlebu ing kutha lan sampeyan bisa teka lan langsung menyang tumindak, yaiku, ing tengah kutha, sampeyan bisa tuku tiket bis sing bakal nggawa sampeyan menyang tengah ing kutha kasebut dhewe. Bandara Lan terus menyang sumber Piandel gumantung saka wektu, iku banget worth.

3- Pancuran Mancur

Fountain Magic di Montjuïc, yen sampeyan tekan senja Bandara Barcelona duwe bis sing bakal sampeyan njupuk sampeyan kepungkur, sampeyan kudu mandheg kanggo ndeleng lampu lan musik ing situs kasebut. Dheweke apik banget lan swasana biasa. Tip kasebut kudu nyedhaki sethithik lan golek papan sing apik. InfeKaya saben pusat pariwisata, kita kudu ati-ati amarga ana kanthong pemilih sing amarga akeh wong lan uga nggegirisi panggonan kasebut gampang tumindak. Dadi, yen sampeyan bakal nindakake kaya kita nindakake karo koper teka langsung saka bis bandaraNgurus barang-barang sampeyan. Pilih papan ing cedhak tembok sing wis nulungi babagan kaslametan lan pendakian kanggo ndeleng sumber banyu nari. Akses menyang sumber gratis lan bisa ditindakake wiwit Kamis nganti Minggu ing 20: 00h (8: 00 pm).

4- Lookout cedhak Plaça Catalunya.

IMG_2975.jpg

Ngelingi manawa sampeyan pengin ndeleng pertunjukan banyu tarian lan wis ana ing Plaza de Catalunya duwe tampilan kanthi pemandangan paling apik ing kutha sing prelu dipriksa, sanajan sampeyan bisa ndeleng panorama macem-macem monumen, taman, papan, lan kedaton ing kana.

Nduwe angkat sing wis diisi munggah, iki mbantu nyuda jumlah wong ing kana. Sampeyan bisa uga ndeleng pertunjukan mancur nari saka ndhuwur. Sayange, kita mung nemokake goleki mengko lan mung dina ing dina sing kita tilar, nanging ndeleng kepriye tampilan kasebut.

5- Expiatory Temple kulawarga Suci

Utawa mung Gereja Sagrada Familia, ing jejere Dataran Gaudí lan gampang digayuh.

Arsitektur ditampa sawetara pengaruh kalebu lan utamane Antoni Gaudí. Nggabungake gaya Gothic karo modernis, kanthi sentuhan pribadi dhewe yaiku telung set sing ditrapake ing nggawe papan sing padha, kanthi mikir manawa Gaudí duwe gaya dhewe lan ngupayakake nggawe bahan kanggo nggawe arsitektur. Pramila Sagrada Familia minangka gereja ingkang pantes dihargai, wiwit saking njaba. Pancen nggumunake pira rinci.

Lan sampeyan bisa ndeleng manawa dheweke duwe menara sing nyritakake Injil para rasul 4 (Matius, Markus, Lukas, Yohanes) lan liyane kanggo Maria prawan lan siji pungkasan lan paling akeh sing nyritakake urip Kristus. Lan iku amarga kita mung ngomong babagan fasad.

Kanggo alasan finansial Gaudí ora bisa ngrampungake, nanging digunakake minangka eksperimen kanggo komposisi bahane ing karya liyane. Pantes riko kasebut.

6- Katedral Gothic ing Barcelona

Isih ngomong babagan pasamuwan-pasamuwan, ana katedral Gothic ing Barcelona, ​​sampeyan bisa ndeleng macem-macem kuburan kalebu kuburan Santa Eulalia. Kocapa carane ing jaman biyen wong secara harfiah dikubur ing katedral. Iki ndadekake Katedral duwe fungsi dual, loro gereja lan kuburan. Mungkin minangka cara kanggo nuntun jiwa sing ilang, aku ora ngerti. Yen sampeyan ngerti ninggalake komentar apa sing sampeyan pikirake.

7- Gothic Quarter,

Lingkungan meh dadi maze dalan ing abad pertengahan sing akeh atraksi, kafe lan bar.

Miturut cara kasebut, menarik kanggo mbandhingake kontras Gothic karo garis lurus karo Gaudí, kanthi bentuk bunder lan berwarna.

Ndeleng Panorama:

Ing kene aku bakal menehi jeneng sawetara nanging aku mung milih sawetara, alesan kasebut sampeyan bakal seneng dhisik, mbaleni kaping pindho lan banjur sayah bisa miwiti ngantem sethithik kanggo ngunjungi kabeh.

8- Tampilan Montjuic

Pisanan lan wajib yaiku tampilan panorama Montjuic. Dheweke duwe lift, lan cedhak banget karo sumber sulap. Kanggo kula, iku tampilan sing paling nggumunake Barcelona

IMG_20190430_190814337_HDR

9- Tampilan saka Parc Güell

Sedhih angel banget, ora ana pendakian sing gedhe lan ora ana lift, nanging tampilan kasebut uga bakal ngatasi rasa kesel ing dalan.

10- Tampilan Feri Aeri del Port

Iku mobil kabel sing ngliwati wilayah plabuhan ing Barcelona uga perlu dikunjungi. Utamane yen sampeyan lagi cedhak area plabuhan

Saka kapal feri saka Puerto.

IMG_2843.JPG

11 - Casa Batlló,

Casa Batló beda banget karo apa wae sing wis dideleng, lan rancangane uga duwe pengaruh Gaudí. Nalika kita tindak ditutup kanggo direnovasi supaya kita mung bisa ndeleng fase bangunan kasebut.

12- Camp Nou

Yen sampeyan penggemar bal-balan lan seneng pemain utama saiki, sampeyan kudu pindhah menyang Camp Nou, luwih dikenal Stadion Barcelona.

Ing kana, sampeyan bisa ngetutake sejarah klub lan ndeleng manawa dheweke duwe lintang (lan isih duwe) bintang kasebut, sawijining rasi lintang sing sejati kayata Ronaldinho Gaúcho, Leonel Messi lan Daniel Alves, Suáres, Neymar Júnior, lsp. (Oke, sing terakhir yaiku bintang nembak), nanging isih duwe bal-balan nalika dheweke kepengin main.

Mesthi kunjungan kasebut, foto panorama, nanging rega toko sithik asin, saran yaiku kanggo ngerti, ora kanggo tuku.

Tips Ekstra:

11- Kertu Siswa

Yen sampeyan mahasiswa lan duwe dhompet, njupuk karo sampeyan ing perjalanan kasebut, bakal diskon diakoni ing umume museum lan taman.

12- Ngirit ing Banyu

Banyu ngombe penting ing saben trip. Sawijining tip kanggo nyimpen dhuwit ing Barcelona yaiku nggunakake sumber banyu kutha, ya, ana sumber banyu sing bener kanggo ngombe, sok-sok mung didhelikake, nanging ana. Lan bisa ditrapake sanajan beda rasa. Lan ora padha karo sumber banyu, yaiku sumber banyu ngombe cilik sing cedhak ing papan wisata. Dadi njupuk botol lan pasang ulang ing banyu mancur, iki bakal nylametake sawetara Euros lan ngilangake rasa ngelak nalika numpak.

Fountain kanggo ngombe.jpg

Saiki sampeyan bisa nggawe wisata kanggo ngunjungi: "La Town Condal" (Kutha Kaetung) Amarga partisipasi saka Count ing kamardikan ing abad kaping telulas lan kaping patbelas. Barcelona minangka ibukutha Karajan Catalonia lan Aragon (Renato Aragon duwe lengen klambi katon ?!) Nanging dina iki bali ing Karajaan Spanyol. Lan ana gerakan anyar supaya Catalonia mandiri maneh. Apa yen dheweke bisa?

Cenderamata kasebut apik banget, nanging tetep nuduhake sisih Spanyol.

13- Nggawe Sekitar:

Gumantung ing ngendi sampeyan tekan lan apa tujuan sampeyan sabanjure yaiku aku nemokake situs iki sing disusun kanthi apik lan duwe sawetara pilihan transportasi kalebu kapal sing lunga saka Barcelona.

Aku ninggalke link bookaway ing endi gampang banget lan gampang gawe jadwal perjalanan online ninggalake utawa tekan macem-macem tujuan. Fokuse yaiku Asia, nanging amarga Barcelona wis, sampeyan bisa entuk rega sing apik kanthi nggunakake link:

https://bookaway2.go2cloud.org/SH5

Catet, sampeyan bisa ngganti basa kanthi ngeklik bendera.

Aku tetep ing kene, ngrangkul gedhe lan nganti Post sabanjure.

Yen sampeyan seneng tindakake kita, mung kanthi email ing tombol abang ing layar.

AFRICA ASIA EUROPE WONOGIRI AMERICA Oceania SELATAN AMERICA

Carane

iklan

Rômulo Lucena Ndeleng Kabeh →

Nuduhake pengalaman lelungan, nggawa budaya lan sejarah supaya sampeyan bisa nggawe perjalanan luwih tentrem.
Kita nggawe trip pisanan lan sampeyan teka karo kita.

Ninggalake komentar sampeyan ing kene

tindakake

Deleng email lan konfirmasi

%d bloggers kaya iki: