Tag: Nelson Mandela

Afrika Kidul. Wawancara karo Afrika Kidul. Lan ana owah-owahan sing ora dikarepke ing tengah wawancara.

Sadurunge miwiti, aku kudu ngucapake manawa wawancara iki rampung ditindakake. Kita ora duwe wektu kanggo mikir skrip lan mung rampung karo kekuwatan. Ing saran Lexiegh dhewe. Dheweke pengin sesuatu sing asli! Cara paling apik kanggo nggayuh iki yaiku nganggo kaya iki, kanthi nggunakake ponsel kanggo ngrekam lan…

maca liyane Afrika Kidul. Wawancara karo Afrika Kidul. Lan ana owah-owahan sing ora dikarepke ing tengah wawancara.

tindakake

Deleng email lan konfirmasi