Јужна Америка

Еве ги нашите мислења за латински дестинации и навистина кул!

Аргентина:

Совети:

https://1aviagem.com/roteiro-de-3-dias-para-bariloche-argentina/

Бразил:

Совети:

https://1aviagem.com/como-passar-roupas-sem-ferro-de-passar/

https://1aviagem.com/brasil-dicas-sobre-o-rio-de-janeiro/

https://1aviagem.com/como-ter-dinheiro-para-viajar/

https://1aviagem.com/o-que-eu-devo-fazer-ate-as-eleicoes-brasileiras/

https://1aviagem.com/dicas-sobre-gramado-brasil/

https://1aviagem.com/o-que-voce-precisa-saber-sobre-vacinas/

Искуство:

https://1aviagem.com/salto-de-paraquedas-como-e/

https://1aviagem.com/cafeina-e-cocaina-seriam-drogas-a-serem-banidas/

Интервју:

Интервју со Крис

https://1aviagem.com/entrevista-com-uma-hungara-recomendacoes-para-hungria-australia-e-brasil/

Интервју со Таца

https://1aviagem.com/entrevista-com-uma-brasileira-como-e-a-experiencia-de-um-intercambio-firenze-italia/

Колумбија:

Интервју:

https://1aviagem.com/a-colombia-por-um-colombiano/

Совети:

https://1aviagem.com/e-sobre-a-colombia-o-que-podemos-contar/

Перу

Интервју:

https://1aviagem.com/2018/08/16/o-peru-pela-visao-de-uma-peruana-e-pela-visao-de-uma-turista/

Парагвај

Дали вреди да се купува во Сиудад Дел Есте? - Парагвај

Чиле

Вулкан и чудо на првото патување во Чиле

АФРИКА АЗИЈА ЕВРОПА СЕВЕР АМЕРИКА Океанија SOUTH АМЕРИКА

Реклами

Оставете го вашиот коментар овде

Следете

Погледнете ја вашата е-пошта и потврдете

%d Блогерите вака: