Si të hekurosh pa hekurosje

Përshëndetje të gjithëve, sot është një tip i shpejtë që çdo bagazh i parakohshëm i parë duhet ta dijë. Kur i vendosni të gjitha rrobat tuaja në një shpinës, valixhe ose bagazh shumë herë ajo përfundon duke ardhur të gjithë të grumbulluar. Dhe nëse udhëtonit vetëm me valixhe dore ose sa më lehtë të jetë e mundur, ndoshta nuk keni hekur, apo jo?

Dhe tani, si mund të hidhja rrobat e mia pa hekur?

Qetësohem, jo ​​çdo gjë është e humbur. Shumica e hoteleve dhe hostele ofrojnë një tharëse flokësh. Dhe është me të se është e mundur të çmontohen rrobat.

Tipi është që të përdorin erën e ngrohtë dhe të shtrihen me dorë pëlhurën që disheats. Nëse është kështu, ju mund të lagni pak lagështi.

Në përmbledhje është kjo: era e ngrohtë + tërheqje të lehta me dorë dhe gati që tashmë keni një mbathje në pak minuta.

Në videon më poshtë tregojnë se si ta bëni këtë.

Nëse ju ka pëlqyer këtë tip, gëzoni atje poshtë dhe ndani atë.

A Hug. (për më shumë këshilla dhe histori të hyrë në hartën tonë më poshtë.

AFRIKA Azi EUROPE NORTH AMERICA Oqeani SOUTH AMERICA

Këshilla

Ads

Rômulo Lucena Shiko të gjitha

Ndani përvojat e udhëtimit, sillni pak kulturë dhe histori, në mënyrë që ta bëni udhëtimin tuaj më të qetë.
Ne bëjmë udhëtimin e parë dhe ju të vini me ne.

Lini komentin tuaj këtu

Ndjek

Shikoni email-in tuaj dhe konfirmojeni

%d Blogerët si kjo: