Oqeani

Po në lidhje me botën e re, çfarë duhet të themi? Më poshtë është lista jonë e postimeve në lidhje me Oqeaninë.

Australia:

Intervistë me një hungarez i cili jeton në Australi.

Intervistë me një hungarez, duke folur për Australinë.

Filipinet

Intervistë me një filipinas

IMG_20150918_170425387
AFRIKA Azi EUROPE NORTH AMERICA Oqeani SOUTH AMERICA
Ads
Ndjek

Shikoni email-in tuaj dhe konfirmojeni

%d Blogerët si kjo: