Bélgia - nagara idéal pikeun maca komik, bari nginum bir sareng tuang coklat

Dinten ayeuna urang bakal nyarios ngeunaan Bélgia, nagara anu sadayana ngeunaan komik, bir sareng coklat. Kuring miharep bacaan anu pikaresepeun! Tungtungna urang bakal ngagaduhan kejutan (ngan ukur pikeun urang Brazil, kanggo ayeuna). Antwerp - ibukota intan Tempat anu saé pikeun dugi ka Bélgia. Upami tiasa, kuring nyarankeun karéta, kusabab parantos lebet…

Maca deui Bélgia - nagara idéal pikeun maca komik, bari nginum bir sareng tuang coklat

Sabaraha hadiah Nobel indung anjeun pantes? - Kulawarga Curie ngadegkeun sahenteuna 2 - Polandia sareng Perancis

Dina Poe Ibu ieu kuring hoyong naroskeun: Sabaraha Hadiah Nobel anu diperyogikeun ku indung anjeun? Kuring pikir yén ngan ukur pikeun masihan kami kado hirup, anjeunna parantos pantes hiji, anu sanésna sumping pikeun ngadukung kami dugi ka kami wani sareng leumpang dina suku urang sorangan. Nya, kulawarga Curie parantos netepkeun sahenteuna 2 ...

Kuring sareng Marie Curie

Maca deui Sabaraha hadiah Nobel indung anjeun pantes? - Kulawarga Curie ngadegkeun sahenteuna 2 - Polandia sareng Perancis

Kunaon perusahaan Brasil kedah taat kana ESG - Konsép Tata Kelola Sosial Lingkungan, sareng kumaha éta tiasa nguntungkeun sadayana.

Naon ari ESG? Konsép ESG mangrupikeun kasaimbangan antara tripod: Lingkungan, Sosial sareng Pamaréntahan bisnis. Dina patarosan ieu urang tiasa conto kumaha: Lingkungan: Patarosan lingkungan kaasup: perubahan iklim, sumber daya alam, polusi, limbah sareng kaanekaragaman hayati. Sosial: Dina kriteria sosial urang tiasa nyorot: modal manusa, kasempetan sosial,…

Maca deui Kunaon perusahaan Brasil kedah taat kana ESG - Konsép Tata Kelola Sosial Lingkungan, sareng kumaha éta tiasa nguntungkeun sadayana.

Naon anu diajarkeun ku urang Maya sareng Azték ngeunaan pandemi éta? - Méksiko

Urang Maya sareng Azték, sanaos mangabad-abad, masih ngajarkeun pisan urang! Upami urang ningali sakedik langkung sajarah urang tiasa diajar sareng henteu ngulang sababaraha kasalahan. Naha anjeun kantos naros kunaon urang Éropa ngawasa Amérika sareng henteu tibalik? Nya, upami anjeun ngajawab patarosan ieu nyarios yén éta kusabab ...

Maca deui Naon anu diajarkeun ku urang Maya sareng Azték ngeunaan pandemi éta? - Méksiko

Uruguay nagara sanés Amérika Kidul. - Montevideo

  Ngamangpaatkeun waktos luang dina karantina ieu, kuring mutuskeun ningali poto tina perjalanan anu lami sareng ... Kuring perhatoskeun yén kuring gaduh langkung seueur bahan pikeun ngapdet blog tibatan anu dibayangkeun. Janten dinten ayeuna kuring badé nyarios sakedik perkawis Uruguay. Nagara anu bénten pisan sareng Amérika Kidul, sareng kunaon? Kusabab kawijakan publikna. Di…

Maca deui Uruguay nagara sanés Amérika Kidul. - Montevideo

Wawancara sareng urang Brasil, kumaha pangalaman tukeur? - Firenze - Italia

Kumaha pangalaman Bursa? Dinten ieu kami bakal nyayogikeun sakedik pangalaman ngeunaan diajar di mancanagara. Pikeun ngalakukeun ieu kuring bakal ngandelkeun bantosan Thereza. Nya, urang tepang nalika anjeunna sumping ka Brasilia pikeun ngarayakeun ulang taun adi na. Anjeunna ilubiung dina program "Élmu Tanpa Bates" sareng ngagaduhan anu hébat…

Maca deui Wawancara sareng urang Brasil, kumaha pangalaman tukeur? - Firenze - Italia

Ti kénca ngalawan ideologi anu leres, naha ampir teu mungkin pikeun ngartikeun sisi anu anjeun?

Akhir-akhir ieu di Brazil parantos seueur nyarioskeun perkawis perang ideologi anu disangka, antara jalma-jalma anu mikir ku cara "langkung leres" ngalawan jalma anu nganggap "langkung kénca". Tapi naha anjeun terang naon hartosna istilah ieu? Sateuacan urang mimitian, hayu urang tingali dimana asal-usulna istilah ieu. Asalna kénca sareng katuhu.…

Maca deui Ti kénca ngalawan ideologi anu leres, naha ampir teu mungkin pikeun ngartikeun sisi anu anjeun?

Outburst - Brasilia - Brazil

Aya 10.114 maot dina 09/05/2020 (sareng naék), ieu ngan kusabab COVID-19. Naha kurva korban naék cekap kanggo anu hoyong ningali puncak kurva? Kumaha anjeun ngahémat ékonomi ku padamel anu maot? Kumaha anjeun narik investor asing upami anjeun hoyong ngaitkeun gambarna sareng maot? Aranjeunna…

Maca deui Outburst - Brasilia - Brazil

Kami ngawawancara awéwé Méksiko sareng nyandak Saran sareng Tip Coronavirus di Méksiko

Kami ngawawancara wanoja Méksiko sareng nyandak Saran ngeunaan Corona Virus sareng Tips ngeunaan Mexico! Kuring pendak sareng Érika nalika tuang di Rio de Janeiro. Sareng anjeunna ngagabung sareng grup wisata kami sareng kami ngabagi tabel anu sami. Érika rada panasaran ngeunaan kumaha internasional tabel kami. Kami kagungan jalma ...

Maca deui Kami ngawawancara awéwé Méksiko sareng nyandak Saran sareng Tip Coronavirus di Méksiko

Kumaha mungkin pikeun gaduh angkutan umum gratis? - Éstonia - Tallinn

Dina perjalanan munggaran urang ka Tallinn, ibukota Éstonia, saatos dugi ka bandara internasional kami kaget ku bandara anu teu biasa. Nyatana naon anu katingalina sapertos anu dirancang pikeun janten salah sahiji bandara anu paling pikaresepeun sareng pikaresepeun anu aya. Kuring ngaku yén salami perjalanan kuring sababaraha bandara sigana ...

Maca deui Kumaha mungkin pikeun gaduh angkutan umum gratis? - Éstonia - Tallinn

Objek wisata Gaborone - Botswana

Naon anu kudu dilakukeun di Gaborone - Botswana Dina perjalanan munggaran kuring ka Afrika kuring mutuskeun nyebrang wates antara Afrika Kidul sareng Botswana. Barina ogé, Brazil rada jauh ti buana Afrika. Janten katingalina sapertos ide anu saé pikeun nyebrang wates sareng ningali naha Botswana katingalina sapertos ...

Maca deui Objek wisata Gaborone - Botswana

Afrika Kidul. Wawancara sareng Afrika Kidul. Tur aya parobahan anu teu kaduga di tengah wawancara.

Sateuacan kuring ngamimitian kuring kedah nyarios yén wawancara ieu parantos dilakukeun sacara langsung. Kami henteu ngagaduhan waktos pikeun mikiran skrip sareng éta dilakukeun ngan ukur ku karep. Dina saran Lexiegh nyalira. Anjeunna hoyong anu otentik! Cara anu pangsaéna pikeun ngahontal ieu nyaéta ngalakukeun sapertos kieu, nganggo telepon sélulér pikeun ngarékam sareng…

Maca deui Afrika Kidul. Wawancara sareng Afrika Kidul. Tur aya parobahan anu teu kaduga di tengah wawancara.

Naon anu bakal didatangan di Riga? Kota anu ngahijikeun arsitektur anyar sareng lami - Latvia

Nya, sateuacan kuring nyarioskeun ngeunaan Riga nyalira, naha kuring tungtungna dugi ka dinya? Dina kahoyong nganjang ka sadaya nagara di dunya, atanapi sahanteuna kalolobaanana, Latvia aya di tengah jalan, sareng di tengah jalan éta nyaéta Latvia. Antara Éstonia sareng Lituania. 😎 Anu kuring héran ngalangkungan…

Maca deui Naon anu bakal didatangan di Riga? Kota anu ngahijikeun arsitektur anyar sareng lami - Latvia

Inter Bank

1- Naha kuring nyarankeun Banco Inter? Upami anjeun peryogi akun mariksa Brasil, ku alesan naon waé, naha éta kusabab anjeun cicing di dieu di Brazil, atanapi kusabab damel, atanapi datang diajar, naha kusabab pariwisata, atanapi ngirim atanapi nampi kiriman uang ti luar negeri ka saran nya éta ...

Maca deui Inter Bank

Boca Dalapan

Sakumaha dijangjikeun dina tulisan anu terakhir, kuring bakal ngobrol ngeunaan buana kadalapan. Sareng Dimana buana Kadalapan? Éta tetep dina sirah urang. Di Spasi, di Bumi Orbit! Dina milarian gambar satelit dina raraga terang ukuran kahuruan di Brazil sacara gembleng. Nyaéta, kalebet 6 biom utama Brasil ...

Maca deui Boca Dalapan

Benua Katujuh

Kumaha upami kuring nyaritakeun yén dina diri urang (manusa) Bumi parantos ngagaduhan buana katujuh? Leres, berita na katingalina saé, tapi hanjakalna henteu. Kusabab sampah akumulasi di sagara anu dibawa ku arus laut sareng akhirna terkonsentrasi dina hiji titik di Samudera Pasipik antara California sareng Hawaii ...

Maca deui Benua Katujuh

A upeti ka Notre-Dame

Kuring henteu terang kumaha ngamimitian tulisan ieu, janten kuring bakal nyarios naon ideu na. Éta ngahaturkeun hormat ka Katedral Notre-Dame, anu diduruk dina tanggal 15 April 04. Éta mangrupikeun hal anu ngagerakkeun jalma réa, sajaba ti kaributan sareng kasedihan anu kanyataanna dibawa. Pikeun kuring anu iinditan ka Perancis sareng rerencangan sareng…

Maca deui A upeti ka Notre-Dame

Lalaki di sabudeureun di Paris?

Sakumaha anu dijangjikeun dina pos anu sateuacanna, dina waktos salajengna kuring badé nyarioskeun ngeunaan Paris kuring bakal nyandak sababaraha tips ka dieu pikeun anjeun. (Pos anu kuring ngajanjikeun ieu nyaéta anu ieu) Nya saatos waktosna pikeun netepkeun janji. Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngahartikeun titik awal anjeun ...

Maca deui Lalaki di sabudeureun di Paris?

Kunaon Perancis giliran up noses maranéhna nalika anjeun nyarita dina basa Inggris sarta naon eta geus ngalakonan jeung Brazilians?

Dinten ieu kami bakal nyarioskeun perkawis basa sareng kunaon Perancis kerutan irung nalika urang nyarios basa Inggris sareng aranjeunna. Nya, ampir sadaya jalma anu kuring diajak ngobrol ngeunaan Perancis, sareng anu kantos aya di dinya, sok nyarios dua hal: Éta aya tempat anu éndah. Sareng yén Perancis keriput irung upami anjeun ...

Maca deui Kunaon Perancis giliran up noses maranéhna nalika anjeun nyarita dina basa Inggris sarta naon eta geus ngalakonan jeung Brazilians?