Entrevista com uma húngara – Recomendações para Hungria, Austrália e Brasil.

Então hoje vamos conversar com uma pessoa, no mínimo curiosa. Ela nasceu na Hungria, se passou pela China e vive na Austrália! E recentemente visitou o Brasil e países da América Latina. Converso hoje com a Chris. Nós nos conhecemos durante uma excursão que começou na Finlândia e acabou na Alemanha, passando pela Rússia. Eu … Continue reading Entrevista com uma húngara – Recomendações para Hungria, Austrália e Brasil.

A Bielorrússia por uma cidadã bielorrussa

Olá pessoal, então hoje vamos falar um pouco sobre a Bielorrússia. Para fazer isso, nada melhor do que entrevistar uma cidadã bielorrussa. E foi pensando nisso que fiz esta entrevista com minha querida amiga Kate. Nós nos conhecemos quando eu fiz a primeira viagem para lá. Estava visitando Minsk e ela era a guia local … Continue reading A Bielorrússia por uma cidadã bielorrussa

Wawancara: Kumaha Kanada? ku Kanada

Dinten ieu kami gé ngobrol saeutik ngeunaan Kanada nagara hébat ieu Amérika Kalér. waktos Ieu ti perspektif warga Kanada. Kumaha urang patepung? Kuring patepung Andy di Finlandia salila lalampahan ka Rusia jeung nagara tatanggana. Anjeunna batur sakamar abdi salila perjalanan. Sarta kami tetep kontak ku jaringan ... Continue reading Wawancara: Kumaha Kanada? ku Kanada

Kamarana atuh kana pamilu Brasil?

Abdi teu bakal meunang kana cabang pulitik ieu salaku Brasil tapi ngarasa compelled pikeun ngalakukeunana. Meureun saeutik telat, tapi hadé telat ti pernah. Dipisahkeun dieu tips 8 nyieun voter kana pamilu. Teu éta bakal dianggo! 1- Mariksa informasi: Ka dimimitian ku, pariksa informasi nu sateuacan ... Continue reading Kamarana atuh kana pamilu Brasil?

Kumaha carana sangkan eta ngarasa to be a millionaire? (Vietnam)

staf alus di pos sejen dikaitkeun dina perang di Vietnam jeung konsékuansi tina eta pikeun nagara sarta dunya, sakumaha nagara sejen di buana sejen éta ogé aub / ngabalukarkeun perang. (Pos ieu anjeun bisa nempo di dieu). Di pos saméméhna ogé dikaitkeun kumaha anjeun bisa nyimpen duit sangkan "anu" ... Continue reading Kumaha carana sangkan eta ngarasa to be a millionaire? (Vietnam)

Kumaha boga duit keur indit?

Muhun, masalah ieu sabenerna jengkar sanggeus paguneman antara kolega dina Mega-saena, lotto na lotteries lianna. Patarosan ieu: Rék do lamun meunang 1 juta reais? Sarta di tengah paguneman ngan ningali yen loba anu nepi ka kuring geus ilahar atawa teu alam for sabaraha jelema. Éta ... Continue reading Kumaha boga duit keur indit?

Na di Malaysia kami geus ngomong?

Muhun folks, pos ieu ngeunaan kejutan pikaresepeun nu kuring kungsi kaasup Kuala Lumpur dina rancana perjalanan perjalanan abdi di Asia. Kuala Lumpur nyaeta ibukota of Malaysia. (Sumuhun, urang indit ka Malaysia) sarta shock munggaran keur kuring éta ningali anu sipatna lolobana muslim. Kuring ngaharepkeun éta lolobana Budha, sapertos ... Continue reading Na di Malaysia kami geus ngomong?

Viétnam - sakumaha Museum Perang

Di posting urang ngobrol ngeunaan perang, husus Perang Vietnam. Urang ngadatangan Museum Perang - Perang Sésa - di Ho Chi Minh sarta dibawa saeutik diajar pikeun anjeun. Di dieu kami kagungan ngarasa panasaran jeung kasempetan pikeun balik ka musium perang jeung meunang kana camp konsentrasi. Kahiji ... Continue reading Viétnam - sakumaha Museum Perang

Kanada - kumaha balik leuwih Curug Niagara?

Dinten ieu kami nyaho Curug Niagara. Ninggalkeun Toronto bisa meunang nepi ka Curug Niagara ku karéta comfortably. Aya kira dua jam jauh ku parusahaan Liwat Rail. dina hiji biaya $ 24,86 bisa (dollar Kanada). Dina kelas ékonomi nu pohara alus ku jalan. karéta ngabogaan pawon, wifi, jamban na ... Continue reading Kanada - kumaha balik leuwih Curug Niagara?

lalampahan munggaran ka Thailand. Candi, tips, locomotion.

Tur éta kawas keur di Thailand? Di dieu urang bakal ngobrol saeutik ngeunaan alat transportasi, kumaha carana meunang tips, trivia sarta naon anu kudu dipigawé. Kita Hayu on? Kumaha carana meunang aya? Méméh datang ka dieu éta wajib mun boga vaksin ngalawan muriang konéng. The internasional. Serius, upami aya hiji hal nu tiasa ngadamel anjeun sono perjalanan ... Continue reading lalampahan munggaran ka Thailand. Candi, tips, locomotion.

lalampahan munggaran ka Amérika Serikat - New York.

Muhun kumaha urang ngobrol kiwari ngeunaan Amérika Serikat? nagara ti anu mecenghul dina jaringan sosial utama kayaning facebook, Instagram, twitter jeung ngaliwatan kiwari dimungkinkeun Presiden kiwari ngajadikeun pernyataan kontroversial ogé! Tapi inget yen nagara nu oge kagungan sababaraha Éksponén dina merangan rasisme, sakumaha Martin Luther King ... Continue reading lalampahan munggaran ka Amérika Serikat - New York.

Peru ku tetempoan ngeunaan hiji Peruvian jeung visi ngeunaan wisata a

Éta jeung pelesir hébat nu kuring nyebarkeun pos ieu keur anjeun. Kuring yakin eta teh pos pangalusna blog ieu jadi jauh. Serius! Pikeun kahiji kalina dina 1aviagem.com, urang ngagaduhan sudut pandang ngeunaan nagara tina perspektif pituin, sakumaha prospek wisata a. Sangkan leuwih gampang pikeun maranéhanana anu maca terang saha nu diajak ngobrol ... Continue reading Peru ku tetempoan ngeunaan hiji Peruvian jeung visi ngeunaan wisata a

Naha ngaran 1aviagem?

Muhun, ngaran ieu diadopsi nalika kuring dibuka channel dina youtube. Ieu perlu meunang ngaran unik. Saluran (jeung ayeuna blog teuing) ngobrol ngeunaan lalampahan. Biasana teu ngulang perjalanan, abdi salawasna mungkin pikeun nagara anyar atawa maksud anyar. Ku kituna, lamun ngarobah tujuan sarta indit ka tempat anu béda, ... Continue reading Naha ngaran 1aviagem?

Colombia ku Colombian

Wawancara sareng Colombian, Dinten ieu kami dimimitian pigura anyar 1aviagem.com nyaeta nampilkeun nagara ti sudut pandang tina pituin. dimimitian ku Kolombia. Urang diwawancara Cijulang Rivera, sobat. Urang patepung di sakola pascasarjana di Brasilia. Anjeunna sumping ka Brazil jeung diajar. Ku jalan kitu, anjeunna diajar ka nyarita Portugis pisan gancang, ... Continue reading Colombia ku Colombian

Kumaha ngeunaan ninggalkeun Rusia kanopi ngagunakeun metro Moscow?

Dinten nyaeta dinten final Piala Dunya di Rusia (2018), sarta loba tim geus balik ka imah. meureun paling dinya disarengan ku beus ka bandara. Tapi keur nu pelesir kasebut, nepika sia nyokot subway jeung ngadamel hiji numpak deui sateuacan urang nyebutkeun pamit ka ibu Moscow ... Continue reading Kumaha ngeunaan ninggalkeun Rusia kanopi ngagunakeun metro Moscow?

Brazil, tips tentang Rio de Janeiro

Tempo balikna imah tim Brasil, kumaha saeutik a nyaho Brazil? Ku kituna kiwari urang terang ka kota éndah, urut ibukota Brazil, anu Tom Jobim darat, Vinicius de Moraes, Chico Buarque, Toquinho (ieu Paulista!, Hatur nuhun kanggo pitulung maca, Renato RRSP) jeung loba batur. Aranjeunna diliwatan ku Michael Jackson, James ... Continue reading Brazil, tips tentang Rio de Janeiro

Sarta di Kolombia bisa ngabejaan?

Na nya éta lalampahan munggaran urang pikeun Kolombia? Urang ngabejaan Anjeun kalawan tips, kasusah jeung sajarah! Urang indit ka Cartagena masihan saeutik ngeunaan nagara. Nuturkeun jeung kami. Naon nikmat? Ciudad Amurallada (Walled Kota atawa Walled Kota) jeung pusat bersejarah - mun nyarankeun pangakuan leumpang jalan anu sempit, jeung ... Continue reading Sarta di Kolombia bisa ngabejaan?

Stopover naon éta sarta cara ngalakukeun? Sumuhun, tiasa ngahemat.

Hello urang oke, ieu kudu pos gancang pisan. Dina eta urang ngobrol ngeunaan Stopover! (Naon ieu?) Stopover, aya sia aya leuwih ti sambungan antara penerbangan lila, swapping kids teh hal nu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun masihan putus saeutik uninga situs jeung turutan hiber sarua. Datang ti Inggris: "Stop ... Continue reading Stopover naon éta sarta cara ngalakukeun? Sumuhun, tiasa ngahemat.

Bogor - dina némbongkeun sarta Marina Bay Sands

Na kuring teu bisa meunang nu tanpa pos mimiti hatur nuhun nu kawas video tur asup nepi di channel YouTube 1aviagemSarta anjeunna masihan nu kawas. Urang sumping ka bringing Singapura atawa Singapura ka loka. Saterusna kuring cuti didaptarkeun nuhun ka sodara anu dirojong proyék ieu ti saluran ... Continue reading Bogor - dina némbongkeun sarta Marina Bay Sands

tip souvenir Rusia.

Alus pribadi ka anjeun naon anu bade Rusia, St. Petersburg, Moscow, Novgorod, jsb tip nyaeta ngamangpaatkeun éta souvenir ti dinya. Catetan yén "karajinan" Rusia boga endog kawentar Fabergé, Matroskas, sarta loba batur. Tur nikmat naon anu rinci! Dina video di handap, urang boga replica tina endog Faberge. ... Continue reading tip souvenir Rusia.

Parasut Luncat Kumaha?

Parasut luncat, kumaha? Sateuacan sangkan kuring nanya: Dupi anjeun kantos di kahirupan kantos hayang ngapung kawas hiji elang? atawa manuk séjén? Dupi anjeun kantos ngarasa "invejinha" mahluk ieu anu bisa ngapung? Mun jawaban nu nya enya salah sahiji patarosan ieu lajeng pangalaman ieu téh pikeun anjeun. Muhun, naha luncat budak parasut? ... Continue reading Parasut Luncat Kumaha?

Kamboja: Tips, candi, carita na nilai

Lajeng baé sumping ka didatangan Kamboja, nagara basajan ieu, efisien, sarta pisan friendly. Ti mimiti nagara geus meunang atuh ku inovasi jeung efisiensi! Naon? Tapi Kamboja teu nagara miskin, underdeveloped? Tuturkeun kuring tur tingal lamun dina tungtungna anjeun masih kudu visi nu sami. Tips: Juara: Kamboja, ... Continue reading Kamboja: Tips, candi, carita na nilai

Kumaha atuh nyaho saméméh iinditan ka Rusia? (Tips)

Sangkan lalampahan sepi ka Rusia tetep dina pikiran: Mun anjeun 1- Brasil jadi teu kedah a visa, ngan paspor maranéhanana. 2- The mata uang tina Rusia teh ruble, nu geus undervalued dina hubungan ka Real. Ayeuna, kira-kira 1 18 Real lebak rubles. 3- Diomongkeun duit, kas kaluar ATM tiasa ... Continue reading Kumaha atuh nyaho saméméh iinditan ka Rusia? (Tips)