Uruguay hiji nagara lian ti Amérika Kidul. - Montevideo

Ku cara ngamangpaatkeun waktos bébas dina karantina ieu, kuring mutuskeun ningali foto tina perjalanan lami sareng… Kuring perhatoskeun yén kuring ngagaduhan bahan anu langkung pikeun ngapdet blog tibatan anu kuring bayangkeun. Janten ayeuna kuring badé ngobrol sakedik perkawis Uruguay. Nagara anu béda pisan ti Amérika Kidul, sareng kunaon? Kusabab kawijakan umum maranéhna. Di…

Maca deui Uruguay hiji nagara lian ti Amérika Kidul. - Montevideo

Ti kénca ngalawan ideologi anu leres, naha ampir teu mungkin pikeun ngartikeun sisi anu anjeun?

Akhir-akhirna di Brazil, aya seueur ngobrol ngeunaan perang ideologi anu sakuduna, antara jalma anu nganggap "langkung pas" ngalawan jalma anu mikir "langkung kénca". Tapi anjeun terang naon hartosna ieu istilah? Sateuacan urang ngamimitian, hayu urang tingali asal ti mana istilah ieu. Asal ti kénca sareng katuhu.…

Maca deui Ti kénca ngalawan ideologi anu leres, naha ampir teu mungkin pikeun ngartikeun sisi anu anjeun?

Outburst - Brasilia - Brazil

Aya 10.114 tiwas dina 09/05/2020 (sareng naékna), ieu ukur kusabab COVID-19. Naha kurva korban naek cukup pikeun anu hoyong ningali puncak kurva? Kumaha anjeun ngahémat ékonomi kalayan buruh mayit? Kumaha anjeun narik investor asing upami anjeun hoyong ngahubungkeun gambarna sareng pupusna? Aranjeunna…

Maca deui Outburst - Brasilia - Brazil

Kami ngawawancara awéwé Méksiko sareng nyandak Saran sareng Tip Coronavirus di Méksiko

Kami ngawawancara awéwé Méksiko sareng nggawa Rekomendasi ngeunaan Corona Virus sareng Tips ngeunaan Méksiko! Kuring tepang Érika nalika tuangeun di Rio de Janeiro. Sareng anjeunna gabung sareng grup wisata kami sareng kami ngabagi méja anu sami. Érika rada panasaran ngeunaan kumaha méja internasional urang. Kami ngagaduhan jalma ...

Maca deui Kami ngawawancara awéwé Méksiko sareng nyandak Saran sareng Tip Coronavirus di Méksiko

Afrika Kidul. Wawancara sareng Afrika Kidul. Tur aya parobahan anu teu kaduga di tengah wawancara.

Sateuacan kuring ngamimitian, kuring kedah nyarios yén wawancara ieu sacara lengkep dilakukeun offhand. Kami henteu gaduh waktos mikirkeun naskah sareng éta dilakukeun ngan ukur ku urang. Dina saran Lexiegh sorangan. Anjeunna hoyong anu otentik! Cara anu paling hadé pikeun ngahontal ieu nyaéta ngalakukeun sapertos kieu, nganggo ponsel kanggo ngarékam sareng…

Maca deui Afrika Kidul. Wawancara sareng Afrika Kidul. Tur aya parobahan anu teu kaduga di tengah wawancara.

Naon anu kudu dilakukeun di Riga Kota anu ngahijikeun arsitéktur anyar sareng lami - Latvia

Nya, sateuacan kuring ngobrol ngeunaan Riga sorangan, naha kuring diditan di dinya? Dina kahayang didatangan sadaya nagara di dunya, atanapi sahenteuna di antawisna, Latvia aya di tengah jalan, sareng di tengah jalanna aya Latvia. Antara Éstonia jeung Lithuania.😎 Kaget kuring kana hérungan éta…

Maca deui Naon anu kudu dilakukeun di Riga Kota anu ngahijikeun arsitéktur anyar sareng lami - Latvia

Inter Bank

1- Naha kuring nyarankeun Banco Inter? Upami anjeun peryogi akun pamariksaan Brasil, pikeun alesan naon, naha éta sabab cicing di dieu di Brazil, atanapi kusabab padamelan, atanapi dugi ka diajar, naha kusabab pariwisata, atanapi ngirim atanapi nampi kiriman ti luar negeri ka saran nya éta…

Maca deui Inter Bank

Luxembourg - Kadipaten Grand Dunya akhir

Luxembourg mangrupikeun nagara leutik di Éropa, tatangga Perancis, Bélgia sareng Jerman. Sareng naha éta patut didatangan? Kusabab anjeunna mangrupikeun Grand Kadipaten anu terakhir di dunya. Sareng anjeun tiasa naroskeun ka diri anjeun: naon éta Grand Kadipaten? Jawaban sederhana: nagara éta, tibatan saurang présidén anu kapilih, ngagaduhan Adipati anu henteu…

Maca deui Luxembourg - Kadipaten Grand Dunya akhir

Boca Dalapan

Sakumaha anu dijanjikeun dina tulisan anu pangahirna, kuring bakal ngobrol ngeunaan buana kadalapan. Sareng mana bawana Dalapan? Éta tetep kana sirah urang. Di Spasi, di Bumi Orbit! Dina milarian gambar satelit supados terang ukuran kahuruan di Brazil sakabéhna. Hartina, kaasup 6 biomes Brasil utama ...

Maca deui Boca Dalapan

Benua Katujuh

Kumaha upami kuring nyarioskeun yén anjeun sorangan (manusa) Bumi parantos ngagaduhan buana katujuh? Leres, wartosna Sigana saé, tapi hanjakalna sanés. Kusabab sampah anu karakit di sagara anu dibawa ku laut laut sareng tungtungna konsentrasi dina titik di Samudra Pasifik antawis California sareng Hawaii ...

Maca deui Benua Katujuh

A upeti ka Notre-Dame

Kuring henteu terang kumaha ngamimitian pos ieu, janten kuring nyarioskeun naon ideu na. Éta mangrupikeun panghormatan ka Katedral Notre-Dame, anu dipasang dina 15 April 04. Éta mangrupikeun hiji hal anu nyaruakeun seueur jalma, salian kekecapan sareng kasedih anu nyatana kanyataan. Kanggo abdi anu angkat ka Perancis sareng réréncangan sareng…

Maca deui A upeti ka Notre-Dame

Lalaki di sabudeureun di Paris?

Sakumaha anu dituhunkeun dina pos saméméhna waktos salajengna basa kuring indit ka ngobrol ngeunaan Paris bakal mawa sababaraha tips dieu pikeun anjeun. (Posisi nu kuring janji jangjangan ieu nyaéta) Muhun lajeng waktuna pikeun jaga jangjangan sumping. Hal anu anjeun kedah atos disetél titik awal anjeun ...

Maca deui Lalaki di sabudeureun di Paris?

Kunaon Perancis giliran up noses maranéhna nalika anjeun nyarita dina basa Inggris sarta naon eta geus ngalakonan jeung Brazilians?

Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan basa sareng kenging Perancis ngacung noses iraha nalika urang nyarios basa Inggris sareng aranjeunna. Nya, ampir sadayana jalma anu kuring ngobrolkeun ngeunaan Perancis, sareng anu parantos aya, teras nyarios dua hal: Éta mangrupikeun tempat anu éndah, éndah. Sareng éta Perancis kedutan irungna upami anjeun ...

Maca deui Kunaon Perancis giliran up noses maranéhna nalika anjeun nyarita dina basa Inggris sarta naon eta geus ngalakonan jeung Brazilians?

Salaku Ironing tanpa beusi

Hello dulur, kiwari mangrupa tip gancang yén unggal mimitina-waktos backpacker kudu nyaho. Lamun anjeun nempatkeun sagala pakean anjeun dina ransel, tas keur ka kantor, bagasi atanapi manehna mindeng ends up lalaki kabeh wrinkled. Tur upami Anjeun salah ngumbara kalawan ukur bagasi leungeun atawa sakumaha lampu-gancang, meureun teu boga hiji beusi ...

Maca deui Salaku Ironing tanpa beusi

Naon nyangka ti Filipina? Pikeun Filipino

Dinten ayeuna kami bakal terang langkung seueur ngeunaan nagara ieu - nusantara disebut Filipina. Kami ngawawancara dina wawancara ieu pikeun diajar anu langkung seueur ngeunaan nagara ieu, anu mangrupikeun Nusantara. Sareng aya anu langkung saé pikeun nyaritakeun urang tentang anjeunna tibatan Filipina. Éta naha kuring ngobrol ayeuna sareng réréncangan Filipina kuring - Jeff. Kuring papanggih

Maca deui Naon nyangka ti Filipina? Pikeun Filipino

Tips di padang rumput hejo - Brazil

Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan kota anu pikaresepeun ieu di kiduleun Brazil. Kumaha carana kéngingkeun? Gramado sakitar 120 km ti Porto Alegre, ibukota Rio Grande do Sul. Jeung hanjakalna kota masih teu ngagaduhan bandara… Pikeun ka ditu tiasa angkat ku pesawat ka Porto Alegre (POA) sareng ti beus (R $ 32,00 ti terminal…

Maca deui Tips di padang rumput hejo - Brazil

Singapura sarta Rahasia balik dollar karét 500

Nya, upami anjeun ngiringan blog ieu, maka anjeun parantos terang kumaha carana angkat ka Marina Bay Sands, pikeun émut pos na aya di dieu: https: //1aviagem.com / singapore-on-exhibitions-and-the-marina-bay-sands / Tapi tangtosna masih seueur anu dilakukeun ngeunaan nagara ieu. Janten, tulisan ieu pelengkap ka anu sateuacana, kalayan langkung seueur rasa panasaran, tip sareng tempat anu didatangan. Trivia: Hal kahiji anjeun henteu…

Maca deui Singapura sarta Rahasia balik dollar karét 500

Malaysia - Petronas Towers

Buka Kuala Lumpur teu didatangan ka Petronas Towers téh kawas bade Rio de Janeiro teu didatangan ka Kristus teh Redeemer, atawa Paris teu balik ka Tower Eiffel. Saterusna kuring bakal ngobrol saeutik ngeunaan kartu pos Malaysia ieu. Meunang aya: Cara panggampangna pikeun meunang ka Petronas ...

Maca deui Malaysia - Petronas Towers

Tips - Malaysia - Batu guha

Nya, ngamangpaatkeun dinten Jumaah kanggo ngobrol langkung seueur ngeunaan Malaysia. Sareng mikir yén nagara ieu ngetik "teu ngahaja dina naskah". Éta mangrupikeun kiriman kadua dina blog ieu ngeunaan Malaysia. Kusabab kuring bener pikir éta patut. Sareng dinten ayeuna urang angkat ka bagian kadua Malaysia, ngalangkungan Batu Caves. Disebutkeun wae diluar ...

Maca deui Tips - Malaysia - Batu guha

ngiringan

Tingali email anjeun sareng pastikeun