Kalér sarta Amérika Tengah

Di dieu aya sababaraha fakta ngeunaan dunya anyar.

Kanada

Wawancara sareng Kanada

https://1aviagem.com/entrevista-como-e-o-canada-por-um-canadense/

Kumaha ngeunaan buka leuwih Curug Niagara?

https://1aviagem.com/canada/

AS

Kumaha ngeunaan nyaho ngeunaan New York?

https://1aviagem.com/primeira-viagem-aos-estados-unidos-nova-york/

Méksiko

Ngajelaskeun koronavirus sareng masihan tips di Méksiko!

https://1aviagem.com/entrevistamos-uma-mexicana-e-trouxemos-recomendacoes-sobre-o-coronavirus-e-dicas-sobre-o-mexico/

Panama:

tips:

https://1aviagem.com/stopover-o-que-e-e-como-fazer-sim-da-para-economizar/

Aprika ASIA Eropa kaler Amerika Oséania kidul Amerika
reklameu

Ninggalkeun comment anjeun didieu

ngiringan

Tingali email anjeun sareng pastikeun

%d blogger kawas kieu: