Eropa

Di dieu pangalaman jeung tips keur dunya heubeul urang.

Jérman:

tips:

https://1aviagem.com/dicas-sobre-berlim-alemanha-10-pontos-turisticos

Barcelona

Tip ngeunaan naon anu kudu dilakukeun sareng kunjungan di Barcelona

https://1aviagem.com/dicas-do-que-fazer-em-barcelona/

Bélarus:

Wawancara sareng Belarusian ngeunaan kumaha nagara Anjeun.

https://1aviagem.com/a-bielorrussia-por-uma-cidada-bielorrussa/

.Stonia

https://1aviagem.com/como-e-possivel-ter-um-transporte-publico-de-graca-estonia-tallin/

IMG_20190422_080216834

Perancis:

https://1aviagem.com/por-que-franceses-torcem-o-nariz-quando-voce-fala-em-ingles-e-o-que-isso-tem-haver-com-os-brasileiros/

Hungaria:

wawancara:

https://1aviagem.com/entrevista-com-uma-hungara-recomendacoes-para-hungria-australia-e-brasil/

Rusia:

Tips: Kumaha atuh nyaho saméméh kuring balik?

https://1aviagem.com/o-que-devo-saber-antes-de-viajar-para-a-russia-dicas/

Kado tip:

https://1aviagem.com/dica-de-souvenier-russo/

Subway, Kopi Moscow:

https://1aviagem.com/que-tal-sair-da-copa-da-russia-usando-o-metro-de-moscou/

Aprika ASIA Eropa kaler Amerika Oséania kidul Amerika
reklameu

Ninggalkeun comment anjeun didieu

ngiringan

Tingali email anjeun sareng pastikeun

%d blogger kawas kieu: