Naon nyangka ti Filipina? Pikeun Filipino

Dinten ieu kami bakal nyaho saeutik ngeunaan nagara ieu - Nusantara disebut Ciamis. Urang embarked on wawancara ieu uninga langkung seueur ngeunaan nagara ieu, nu mangrupakeun Nusantara Asian geulis. AND taya sahijieun hadé pikeun ngabejaan urang saeutik ngeunaan anjeunna ti Filipino. Jadi ngobrol kiwari kalawan sobat Filipino kuring - Jeff.

Jeff patepung salila lalampahan munggaran ka Rusia, nu ngalegaan ka Polandia. Kami sakelompok jalma anu dijadikeun lalampahan ieu sareng urang janten réréncangan. Jeff mangrupakeun bodo pisan panasaran!

Dan kitu pisan ramah tur boga kaahlian alus kalayan kaméra a. Anjeun tiasa Cek aranjeunna pikeun diri dina blog sarta ningali eta Kuring keur teu exaggerating: ngan aksés: http://jeffoutsidethebox.com/

Na enya, anjeunna téh, atawa éta, hiji blogger antukna bebas (sagampil Kuring nyoba ngalakukeun ayeuna). Ku kituna ieu teh "rapat mimiti blogger" (dina blog lalampahan munggaran - 1aviagem.com). Tapi anjeunna mangrupa traveler profésional, Kami tetep hiji amatir.

Jeff anu jadi jauh hijina Filipino I nyaho! Oke, abdi hoyong ngaganti ieu ku akang uninga Filipina pikeun nambahkeun babaturan leuwih ti Filipinos (hihi). Na kuring mudahan aranjeunna jadi ramah tur sabar sakumaha anjeunna téh.

Tapi butuh kana sababaraha émbaran dasar ngeunaan Filipina sarta jadi Kuring nanya Jeff mun ngalakukeun wawancara ieu.

Ku kituna kiwari hayu urang ngobrol ngeunaan Filipina.

Sakumaha biasa dina blog ieu hurup bakal warna pikeun mempermudah maca pikeun ngaidentipikasi anu diomongkeun. Kuring bakal nganggo hurup biru keur pidato kuring jeung Jeff boga hurup beureum.

Kitu cenah, jadi hayu urang ngamimitian!

1 - Jeff, dimana anu anjeun dilahirkeun? Na dimana hirup kiwari?

Kuring lahir di bagian kalér Pilipina, jeung Kuring keur ayeuna hirup di San Fransisco (AS).

2 - Naon proyek Anjeun?

I am a élmuwan laboratorium klinis

3 - naha anjeun ngalih ka hirup mancanagara?.

Jujur, abdi ieu pilari kaayaan pagawean hadé tur finansial.

4 - naon anjeun resep ngeunaan Filipina?

Urang silaturahmi. Simkuring boga slogan pariwisata imah: "Ieu leuwih senang di Ciamis" sabab tina Filipinos. Urang Filipinos anu kacida ramah tur marahmay. Ulah anjeun teu satuju?!

Sumuhun, satuju kacida! hahaha. hihi

5 - naon anu anjeun ngarobah aya, lamun bisa?

Abdi bogoh Filipina, tapi aya sababaraha hal kuring teu resep. Hal kahiji anu disebut "Waktos Filipino" - anu hartina menit atawa jam datang telat dibandingkeun kana waktos dijadwalkeun. Kadua teh penegak hukum lemah. Sejen teh tata kota pikareueuseun. Sejen nyaeta kurangna disiplin, korupsi, anu kakurangan Sistim kaadilan jeung saterusna. Mun kuring bisa ngarobah lolobana ieu ... Kuring ngan bisa ngabayangkeun kumaha tebih kami bisa balik.

6- I nyaho anjeun gaduh memori alus keur musik, éta budaya, atawa éta ngan hiji fitur of Jeff? (I nyebutkeun ieu kusabab nalika perjalanan anjeunna rocked nu Karaoke).

Jigana éta kultural. Paling Filipinos cinta nyanyi (sanajan anjeun kaluar ti Ngepaskeun!) Ieu mangrupa parnyataan nu ngahinakeun disebutkeun yen urang cinta karaoke. Ampir kabéh imah Filipina boga mesin karaoke atanapi mikropon nyanyi magic. Sakabéh hajatan ti pihak di hiji kantor, pihak ultah, sanajan weddings gaduh karaoke a. Ieu pastime nasional urang. Perkara teu lamun aya alus di dinya atawa henteu, ngan sing! Éta eta.

7 - Sareng éta leres yen Filipina boga leuwih ti kapuloan 7.000? Sarta naon bahasa resmi?

kapuloan 7.641 anu janten pasti! Kuring heran, kumaha lila jumlah ayeuna kusabab perubahan iklim jeung global warming. Jadi enya, anjeun tiasa gaduh leuwih ti 20 kapuloan sapoé ngajajah Filipina!

Filipino mangrupakeun basa resmi urang, tapi paling Filipinos ogé speaks Inggris.

8 - naon anu anjeun nyarankeun ka wisata ka ngalakukeun atawa didatangan di Filipina dina lalampahan munggaran?

Kuring sok sebutkeun ka buka di Boracay. Ieu mangrupakeun pulo geulis jeung pantai bodas, ayana ngeunaan 170 mil kiduleun ibukota, Tasikmalaya. Manéhna nembe ditutup alatan lingkungan ruksak beurat disababkeun ku pariwisata tanggung jawab. Ayeuna sanggeus genep bulan rehabilitasi, mangka dibuka deui. Na mah teu bisa sabar jeung ogé didatangan paradise ieu. Abdi malah teu rencanana perjalanan, sabab aya pisan jalan dinya. Pilihan sejenna maneh bakal Palawan atanapi Cebu. Wisatawan di hal nu ilahar datangna ka Filipina lantaran ti pantai unspoiled.

Jeff di Boracay ti (http://jeffoutsidethebox.com/)

9 - sarta dina blog anjeun, rencana neruskeun?

Abdi bogoh ka nepi, tapi Kaula mah pisan aktif nulis. Meureun masangkeun sarta nulis dina média sosial kawas Instagram, nu leuwih gampang pikeun ngalakukeun.

10- Sabaraha nagara tos dilongok?

Muhun, Kuring geus leungit count ... tapi kuring yakin aya leuwih ti 50.

Wah, abdi hayang kuring narima kana jumlah ieu ogé. Hihi. Kuring bakal ngalakukeun hahaha pangalusna abdi. 😎

11- Jeff, sarta naha anjeun ngarambat jadi loba?

Sok hayang indit. Dina pamanggih kuring, anjeun moal bisa nyimpen hiji harga dina kenangan anjeun meunang lamun iinditan. jalma lianna milih hiji hirup kalawan possessions, tapi kuring milih hiji kahirupan pangalaman. Urang moal bisa ngaduga naon anu bakal kajadian di mangsa nu bakal datang tur lamun kuring henteu cicing ningali opat puluh abdi, lima puluh atawa sawidak taun, abdi moal gaduh regrets. Ku kituna kuring dihubungkeun dunya tur Kuring ngeusi eta.

Oh, ieu teh cara agung pamikiran!

Jeff, abdi miharep anjeun tetep énergi alus kieu iinditan ngaliwatan dunya. Kuring yakin sakabéh urang nalika urang berinteraksi sareng batur lamun urang tiasa mere ilham atanapi nulungan individu ieu, lajeng nu mangrupakeun jalan nu sae pikeun ngarobah dunya.

Jeung dunya perlu leuwih jalma anu hirup nepi ka boga pangalaman tur ulah cicing mun boga hal bahan, possessions.

Sarta di dieu urang mungkas wawancara ieu. Hatur nuhun Jeff, dunya perlu leuwih Jeffs hahaha.

Hatur nuhun wawancara, nya éta bener senang.

Pikeun leuwih lengkep wawancara, tips na sajarah kawas ieu, mangga klik dina peta kami saeutik handap.

Jeung salaku tip terakhir pikeun pelapis mimiti di Filipina anu bakal gerak kuring ninggalkeun link bookaway nu basajan tur gampang ngajadwalkeun hiji perjalanan online.

Catetan, anjeun bisa ngarobah basa ku jalan ngaklik bandéra.

https://bookaway2.go2cloud.org/SH5

Mun anjeun resep, mencet tombol di handap. Atawa ninggalkeun comment anjeun, dibagikeun, sarta ngabantu urang noél dunya. 😉

Aprika ASIA Eropa kaler Amerika Oséania kidul Amerika

tatanyaan

reklameu

Romulus Lucena Tingali Sadaya →

Bagikeun pangalaman perjalanan, bawa saeutik budaya sareng sajarah sahingga anjeun tiasa ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung damai.
Kami ngadamel lalampahan munggaran sareng anjeun datang sareng kami.

Ninggalkeun comment anjeun didieu

ngiringan

Tingali email anjeun sareng pastikeun

%d blogger kawas kieu: