Naon nu peryogi kauninga ngeunaan vaksin

warta nu mangrupa panganyarna (29 / 01 / 2019) ANVISA geus ngan ngadegkeun bijil Internasional Vaksinasi.

Jeung naha ieu warta alus pikeun anjeun traveler?

Kusabab ayeuna anjeun bisa ngirim bijil International anjeun Vaksinasi na prophylaxis - CIVP - betah! (Atawa jam gawé, atawa malah kana lalampahan, Anjeun mutuskeun. 😬) Ieu ngandung harti yén anjeun moal deui kudu runtah waktu jeung duit pindah ka fasilitas kaséhatan accredited ku ANVISA, nyokot garis pikeun meunangkeun tulisan anu bakal ngabejaan hal anu sarua vaksinasi éta posting kertas, tapi kalawan cap internasional! Ayeuna anjeun bisa nyitak ti mana di dunya! Disadiakeun anjeun boga printer, tangtu. Ku kituna lamun poho Hormat atawa leungit, jeung anjeun teu baca tips ngeunaan 1aviagem.com. Ayeuna anjeun meunang kasempetan kadua teu luput lalampahan kusabab CIVP.

Contona, Anjeun moal dikirim balik ti Thailand (sakuliah dunya) teu geus inget yén kudu nyokot CIVP jeung imigrasi hadir. Ngan manggihan hiji LAN House aya na print.

(Pikeun saeutik ngeunaan petualangan kami di Thailand klik di dieu 🙂

Jeung naha warta ieu jadi alus?

Kusabab aya leuwih ti nagara 100 merlukeun Basa dokumen rahayu - CIVP di lawang. (Daptar di ahir téks).

caveats:

Sanajan warta alus ieu, hal anu penting pikeun inget yen vaksin anu serius. Ieu kudu divaksinasi sahanteuna poé 10 saméméh miang. alesan nu geus maot hiji jaman observasi pikeun awak anu deui ngadegkeun-. vaksin stirs sistim imun urang jeung brings saeutik lemah dina mimitina, lajeng dibawa panyalindungan nyukupan.

Hal sejen, pikeun meunangkeun bijil Internasional Vaksinasi na prophylaxis ieu diperlukeun Mimiti neangan divaksinasi. ieu hartina teu lantaran jasa dina ieu deployed online nu bakal otomatis jadi divaksinasi. Taya, anjeun henteu acan a "android" pikeun nampa vaksin via Wifi. Emoji némbongkeun basa winking emoticon emoji némbongkeun basa winking emoticon

Anjeun kudu balik ka puseur kaséhatan, naha SUS, naha hiji individu, sarta perlu divaksinasi. Tip, upami publik moal ngarugikeun nanaon!

Kumaha carana ngadaptar pikeun CIVP nu?

Tuturkeun tumbu ti Federal Layanan Pamaréntahan Portal Brasil.

(Klik di dieu pikeun ngakses)

1- Jieun pendaptaran Anjeun

Eusian rinci Anjeun. (Ngaran, dokumen, jsb)

2- Kirim poto sertipikat vaksinasi aslina anjeun. jeung tumpak vaksin nu bakal di dinya jeung tanggal vaksinasi. (Front na deui).

3- Tungguan jawaban. Bakal butuh poe 1 7, gumantung kana paménta éta. (Sumuhun, batur baris parios inpo di saméméh ngaluarkeun CIVP nu).

Siap! Ayeuna anjeun gaduh Anjeun digital CIVP na bisa ngundeur éta sarta nyitak deui di mana waé di sakuliah dunya!

tips tambahan!

a. vaksin muriang konéng lasts for hirupna hiji! Ieu ngandung harti yén anjeun sakali vaksin na nyaeta imun keur hirup ngalawan muriang konéng!

b. Kuring nyarankeun Anjeun pokok CIVP anjeun dina panutup tina paspor, di bagian tukang. Ku kituna anjeun teu leungit. Jeung sertipikat internasional ieu vaksinasi ngan bakal mangpaat malah lamun nu nuju nyieun perjalanan internasional. Jadi dokumén anu babarengan! (Conto dihandap).

IMG_20190130_083301574 IMG_20190130_083250823 IMG_20190130_083241839_HDR.jpg

c. Sareng di handap ieu daptar nagara anu merlukeun vaksin muriang konéng panungtungan diropéa: 31 / 01 / 2019.

Apganistan Aprika Kidul Albania
Angola Antigua jeung Barbuda Astanajapura
Saudi Arabia Aljazair Aruba
Australia Bahama Bahrein
Bangladés Barbados Bélis
kuring Bolivia Botswana
Brunéi Burkina Faso Burundi
Butan Cabo Verde Kamerun
Kamboja Kazakhstan Chad
Chili (Easter Island) Cina Colombia
Koréa Kalér Basisir Gading Kosta Rika
Kuba Djibouti Dominica
Mesir El Salvador Equador
Éritréa Étiopia Fiji
Filipina Gabao Gambia
Gana ratu Granada Guadalupe
Guatemala Guyana Guiana Perancis
Guine Guinéa Khatulistiwa Guinéa-Bissau
Haiti Honduras Pulo Natal
Pulo Easter pulo Norfolk Kapuloan Solomon
India Indonesia Iran
Irak Jamaica Yordania
Kiribati Laos Lésotho
Liberia Libya Lituania
Madagaskar Malásia Malawi
Maladéwa Mali Malta
Martinik Mauritius Mauritius Mauritania
Mozambik Myanmar Namibia
Nauru Nepal Nikaragua
Niger Nigeria Niue
Kalédonia anyar Oman Panama
Pakistan Paraguay Polinésia Perancis
Kénya Kyrgyzstan Républik Aprika Tengah
Républik Démokratik Kongo républik Dominika Républik Kongo
Rwanda Samoa St. Héléna
Saint Lusia Saint Kitts jeung Névis São Tomé jeung Príncipe
Saint Vincent jeung Grénadin Sénégal Serra Leoa
Seychelles Singapura Somalia
SriLanka Swaziland Sudan
Suriname Tailândia Tanzania
Timor-Lésté Togo Trinidad jeung Tobago
Uganda Venezuela Viétnam
Wallise Futuna Zambia Zimbabue

Jeung perwira informasi ngeunaan WHO klik di dieu.

atawa nyieun ngundeur di dieu lamun loka nyaéta sadia.

Aya pembaruan dina Corona Virus sareng daptar vaksinasi umur pikeun urang Brazil. Anu padamelan hébat dilakukeun ku Kementrian Kaséhatan. Janten kuring nyarankeun mariksa langsung di link ieu: http://www.saude.gov.br/saude-de-a-z/vacinacao/calendario-vacinacao#adulto

Mun anjeun resep daun kawas éta!

Pikeun tulisan leuwih klik channel mundi Peta

Aprika ASIA Eropa kaler Amerika Oséania kidul Amerika

tips

reklameu

Romulus Lucena Tingali Sadaya →

Bagikeun pangalaman perjalanan, bawa saeutik budaya sareng sajarah sahingga anjeun tiasa ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung damai.
Kami ngadamel lalampahan munggaran sareng anjeun datang sareng kami.

comment 1 Ninggalkeun comment hiji >

Ninggalkeun comment anjeun didieu

ngiringan

Tingali email anjeun sareng pastikeun

%d blogger kawas kieu: