Oséania

Naon ngeunaan dunya anyar, naon anu urang kudu nyarios? Di handap ieu daptar daptar kami ngeunaan Oceania.

Australia:

Wawancara sareng urang Hungaria anu cicing di Australia.

Wawancara sareng urang Hungaria, ngobrol ngeunaan Australia.

Filipina

Wawancara sareng anu urang Filipina

IMG_20150918_170425387
Aprika ASIA Eropa kaler Amerika Oséania kidul Amerika
reklameu
ngiringan

Tingali email anjeun sareng pastikeun

%d blogger kawas kieu: