Naha ngaran ieu?

Muhun, ngaran ieu diadopsi nalika kuring dibuka channel dina youtube. Ieu perlu meunang ngaran unik.

Saluran (jeung ayeuna blog teuing) ngobrol ngeunaan lalampahan. Sarta biasana kuring teu ngulang perjalanan. Kuring sabisana ka nagara anyar atawa maksud anyar. Ku kituna, lamun ngarobah tujuan sarta indit ka tempat béda, éta bakal salawasna jadi "lalampahan munggaran" na aya.

(Tujuan abdi téh diperlukeun keur indit sakabeh nagara di dunya bakal lamun kuring bisa?).

Ku alatan éta, ngaran hareup nu sumping ka éta sirah kuring: primeiraviagem.com.

Tapi lajeng kuring nempo anu bakal jadi panjang teuing!

Ku kituna kuring megatkeun pikeun shorten: 1ª lalampahan. Ieu seemed pondok tur katuhu tiis?! Muhun, eta kajadian yén youtube (wordpress jeung Internet sacara umum) teu nampi karakter husus kayaning ngaran. kitu th teu bisa ditulis. 😢

Saméméhna, aya konci ieu dina kibor. tur ngalakukeun hal eta éta pikeun ngetik: 1a. ngahurungkeun 1ª.

Tapi lamun dipaké 1a.viagem on hashtag a, tipe: # 1a.viagem Instagram jeung Facebook réngsé ku motong #1a (neureuy nami lalampahan!). 😭😭

Leyuran éta mundur titik. Lajeng réngsé nepi salaku "1aviagem"Sadaya sapanjang, disingkat na tanpa titik !! Tur éta naon tetep nepi ka poé ieu.

Jadi nami ieu transforming tina:

  • lalampahan munggaran
  • 1ª lalampahan
  • 1a.viagem
  • 1aviagem (Wow)
  • 1aviagem.com (ahh eeehhh) 👏 👏 👏 🙌 🙌 tungtungna! 😄

Ku kituna lamun anjeun resep kuring eta mangrupakeun munggaran otomatis di sagara Internet ieu asup kana kapal (ngadaptarkeun dieu) jeung buka babarengan pikeun unravel dunya badag ieu.

Wilujeng sumping di 1aviagem.com! 😎

Youtube Channel:

https://www.youtube.com/channel/UCJMYwkedW50FuqbTDkZXzmw

Aprika ASIA Eropa kaler Amerika Oséania kidul Amerika

reklameu

Ninggalkeun comment anjeun didieu

ngiringan

Tingali email anjeun sareng pastikeun

%d blogger kawas kieu: