on

Halo sadayana, sateuacan Anjeun pikir ieu mangrupikeun blog tibalik. ngabarakatak

Naon maksad anjeun? (Kuring geus dipedar)

Muhun, perhatoskeun kumaha gerakan blog na vlogs dina Wéb, mimiti datang blog, ayeuna gerakan ieu hijrah kana vlogs.

Hal ieu béda deui dimimitian salaku vlog (saluran dina YouTube 1aviagem) Jeung ayeuna tos janten blog. Whyta pisan sababna naha kuring nyebutkeun yén éta sumping ka tukang. =)

Sareng naha muka hiji blog upami anjeun parantos ngagaduhan vlog?

Alesan anu leuwih basajan batan keur disada! Dina ngaji dinten anu parantos, jam 8 geus berpungsi, kalayan jam dahar beurang + 1, kalayan meresihan + imah + angkat ka pasar + sagala kagiatan dintenna. Ieu nyalira sorangan seueur teuing waktos!

Ayeuna tambahkeun kana ieu: + ngarekam video + édit + ngatur hiji lagu anu henteu ngalanggar hak cipta + ngatur sora ucapan kalayan video + ngadamel transisi ... phew! Kuring sumping kana kacindekan di handap: "Anu saé pikeun kenca kieu pikeun para profésional ..."

Kuring ngan amatir, anu mikanyaah tulisan ngeunaan ngumbara sareng citakan tempat. Jadi, ku blog éta bakal jadi gampang! Rineh butuh kirang waktos sareng langkung seueur pikeun anu hobi sanajan sanés poe sanés anu kadua! hehe.

Jadi di dieu meureun bakal tempat paling up-to-date tina 1aviagem anu anjeun bakal gaduh. Kusabab éta hijrah kuring bakal mawa eusi saluran youtube di dieu, pikeun museurkeun sadayana di dieu. Janten, dina tungtung téks anjeun tiasa ningali pidéo ogé ngan saukur klik dina tautan. (tanpa kedah milarian Google deui pikeun mendakanana).

Hal séjén anu ogé memotivasi kuring ka hijrah nyaéta nyaéta kuring ogé ngulang. Saha atuh atuh anu gampang pikeun anjeun milari naskah anu diserat, salin tur nempelkeun dimana waé anu anjeun hoyongkeun, nalika anjeun ngatur téks. Sareng eta pikeun jalma anu diomongkeun ngarencanakeun sareng ngaéksekusi naskah sorangan (sapertos abdi) ieu damel pisan gampang! Dina video anjeun henteu tiasa ngalakukeun ieu ... = ((pikeun ayeuna)

Tungtungna pisan runner ti dinten ka poé maca ogé, sanggeus kabéh #We aya sadayana Manusa sarta urang peryogi putus. Kumaha cara maca ngeunaan hiji nagara nalika éta? Sareng tetep maca dina wirahma anjeun, sanggup balik deui dina téks, sareng upami ieu henteu jelas, atanapi upami salah, kalimat dina komentar naon anu ku anjeun kapendak. Nya meunang anu langkung nikmat?!

Sareng ide anu langkung tetep (Blog sareng Vlog) ngahimpunkeun urang anu di sakumna dunya atanapi saatosna nyerat carita sadunya, ngawangkong ngeunaan budaya, ngajantenkeun jalma-jalma anu ngarambat teuing, sapertos maca atanapi motivasi.

Sareng pikeun jalma anu ku sababén henteu tiasa ngarambat (laér sareng singget ku pilihan) ogé nyangking eusi eusi ngeunaan naon-tempat di luar jeung wates.

Wilujeng sumping! = D.

Aprika ASIA Eropa kaler Amerika Oséania kidul Amerika

reklameu

Ninggalkeun comment anjeun didieu

ngiringan

Tingali email anjeun sareng pastikeun

%d blogger kawas kieu: